Selecteer een pagina

Over VILLA-VILLA

Na heel veel inspiratie opdoen en praten over onze ideeën, is het zover. Wij gaan verder met Villa Villa! Het lijkt ons leuk om even kort iets over onszelf te vertellen. 

Maar dit verhaal moet eigenlijk echt beginnen met twee andere mensen. Want ons begin loopt ook heel soepel doordat wij zo fijn en goed op weg zijn geholpen door de oprichters van Villa Villa: Daniël en Govert Jan. Wij zijn heel blij met alle hulp en het voelt ook als een geruststelling dat wij altijd nog met vragen bij jullie terecht kunnen. Dank je wel! 

Wij zijn Erwin en Anita en hebben elkaar leren kennen op onze lerarenopleiding: de Pabo. Wat was het daar een feest. De meeste docenten keken op den duur ongerust op, als wij de les binnen kwamen. Veel en vaak de slappe lach, dezelfde ideeën in aanpak en vooral te porren voor de creatieve en gekke opdrachten. Al snel werd duidelijk: deze vriendschap is goud waard. 

Veel borrels, wandelingen en dansavondjes volgen. Ook samen met onze partners vinden we het gezellig om samen te eten en te praten. Vele ideeën qua ondernemen hebben wij al besproken, maar nu was daar ineens Villa Villa! De inspiratie begon direct te komen en ook hierover raken wij eigenlijk niet uitgepraat. Onze gezamenlijke liefde voor interieur en leuke pakketjes maken komt hier samen. 

Graag vertellen wij ook nog even iets kort over onszelf: 

Erwin: Samen met Goof woon en werk ik in Utrecht. Ik sta voor de klas en heb de leukste groep 4 die je kunt bedenken! Daarnaast help ik in het bedrijf van mijn vriend (Mawi Tegels B.V. en Patroontegelwinkel). Mijn bezigheden daar zijn vooral gericht op de marketing kant van de winkels en het onderhouden van de website. Denk dan aan het schrijven van blogs, fotograferen, klantencontact en het onderhouden van social media.  Ik hou van de zee, strand en duinen en ga als het kan graag de natuur in! 

Anita: Samen met mijn man Rutger en onze twee boys Loek en Moos wonen wij in Nijkerk. Ik sta voor de klas en geef Nederlands op het Voortgezet Onderwijs. Daarnaast zijn er nog super veel dingen die ik leuk vind om te doen. Ik ben dol op tuinieren, lezen, borrelen met vrienden, wandelen, interieur, zomeravonden in de tuin met een goed glas wijn. Samen met mijn man en kids vind ik het fijn om op avontuur te gaan. Het bos is favoriet, maar wij ontdekken ook graag andere plekken samen. Villa Villa is ook weer één groot avontuur dat ik met niemand anders dan mijn allerliefste vriend Erwin zou willen beleven. Ik ben er klaar voor! 

Voor nu even genoeg over ons en snel weer ‘back to business’.

Tot snel bij Villa Villa! 

Liefs,  Erwin & Anita.

Ideeën en wensen voor nieuwe productgroepen in deze shop zijn altijd welkom: stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram.