Selecteer een pagina

Garantie & Retour

Garantie & Retour

Ben je niet tevreden over je product? Dan kun je het product in de originele verpakking (indien van toepassing) zonder opgaaf van reden terugsturen. Al onze producten vallen onder het wettelijke gegarandeerde en onvoorwaardelijke recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Deze periode gaat in op het moment dat jij het product in bezit hebt. In deze periode dien je voorzichtig met het product en de verpakking om te gaan, indien redelijkerwijs mogelijk. Na het verstrijken van deze 14 dagen is sprake van een definitieve koopovereenkomst en kan het product niet meer geretourneerd worden.

Retourneren van beschadigde producten

Natuurlijk kan er soms slijtage of schade aan een product ontstaan als je een product ontvangt of uitprobeert. Het retourneren van deze producten binnen de zichttermijn is geen probleem. Het kan echter gebeuren dat je een product wilt retourneren met slijtage of schade die duidelijk ontstaan is doordat je als meer met het product hebt gedaan dan nodig is om te beoordelen of je het product wilt houden. Als duidelijk is dat de schade hieraan toe te kennen is, dan verrekenen wij die schade met het terug te storten bedrag. Producten met beschadigingen als gevolg van duidelijk oneigenlijk gebruik van het product of producten met opzettelijk aangebrachte onomkeerbare aanpassingen (zoals schroefgaten) nemen wij niet terug.

Is je product al beschadigd op het moment dat de bestelling wordt geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om tot een oplossing te komen.

Retourneren van op maat gemaakte producten

Op maat gemaakte producten zijn producten die naar jouw wens of verzoek zijn vervaardigd. Denk hierbij aan prints met een zelf geüploade afbeelding. Het is daarom helaas niet mogelijk om op maat gemaakte producten te retourneren.

De wet omschrijft op maat gemaakte producten als volgt: volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Vergoeding van verzendkosten bij retour

Indien een bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd, dan vergoeden wij de verzendkosten (indien van toepassing) van je bestelling. Indien slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten niet vergoed. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres

Het retouradres is als volgt:

VILLA-VILLA
Handelsweg 5A
3606 AA Maarssen

Let op: stuur altijd (een kopie van) de factuur bij een retourzending mee.