Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een unieke manier om je muur te decoreren? Heb je ooit gedacht aan een ‘Oude Meester’ geprint op echt hout? Dit is de perfecte manier om je interieur net dat beetje extra te geven. In dit artikel lees je meer over de prints op hout en welke toevoeging het kan hebben in je interieur.

Wat zijn deze prints op hout precies?

Een print op hout van een Oude Meester is een reproductie van een beroemd schilderij van bijv. Rembrandt of Vermeer, die op hout is afgedrukt. Het resultaat is een uniek kunstwerk dat zowel oud als modern oogt en perfect past in elk interieur.

Het mooie aan deze prints is dat ze passen bij diverse interieurstijlen. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, een print op hout kan je ruimte net dat beetje extra geven.

Waarom is de print op hout zo bijzonder?

Oude meesters waren beroemde schilders uit de 15e tot de 18e eeuw. Hun werken worden nog steeds bewonderd om hun schoonheid en vakmanschap. Met zo’n print op hout haal je een stukje kunstgeschiedenis in huis. Het geeft je interieur meteen een culturele touch.

Daarnaast zijn prints op hout duurzaam en hebben ze een lange levensduur. De kleuren blijven mooi, ook na jaren kijkplezier.

Hoe wordt de print op hout een echte toevoeging in jouw interieur?

Er zijn talloze manieren om een print van een schilderij in je interieur te verwerken. Zo kan je er één ophangen als statement piece of een collage maken van verschillende prints. Dit kan bijvoorbeeld boven de bank of eettafel.

Je kan ook nog wat creatiever zijn en de prints verwerken in je accessoires. Denk bijvoorbeeld aan onderzetters, placemats of dienbladen. Op deze manier kan je subtiel terug laten komen in je interieur.

Hebben we je al overtuigd?

Een print op hout van een Oude Meester is een geweldige manier om je interieur te verfraaien met een uniek stukje kunstgeschiedenis. Het is duurzaam, veelzijdig en het past bij verschillende interieurstijlen. Of je nu kiest voor één grote print of meerdere kleine prints, deze decoratie zorgt gegarandeerd voor een stijlvolle toevoeging aan je woning. Bekijk het uitgebreide aanbod van de prints op hout via onze webshop.