Selecteer een pagina

Het ontvangen van post is altijd leuk, maar wat als je een cadeautje in je brievenbus vindt? Brievenbuscadeautjes zijn de perfecte manier om iemand te verrassen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, met een brievenbuscadeautje maak je gegarandeerd iemand blij! In dit artikel ontdek je alles over deze unieke en originele cadeautjes die je gemakkelijk online in onze webshop kunt bestellen.

Wat zijn brievenbuscadeautjes?

Brievenbuscadeautjes zijn klein en speciaal ontworpen om door de brievenbus te passen. Onze cadeautjes worden met zorg verpakt en kunnen direct naar de ontvanger worden gestuurd. Geen gedoe meer met pakketjes ophalen bij de buren of postkantoren, want brievenbuscadeautjes passen gewoon door de brievenbus!

Waarom zijn ze zo populair?

Brievenbuscadeautjes hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. En dat is niet zonder reden. Ten eerste biedt het gemak van het laten bezorgen van een cadeautje door de brievenbus veel voordelen. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen en de ontvanger wordt altijd verrast met een mooi cadeau. Daarnaast is er een grote variatie aan brievenbuscadeautjes beschikbaar; er is voor ieder wat wils!

Hoe bestel je onze cadeautjes?

Het bestellen van brievenbuscadeautjes is heel eenvoudig in onze webshop. Met een paar klikken kun je al een uniek presentje uitzoeken en laten versturen naar de gelukkige ontvanger. Wil je een handgeschreven kaart met je cadeau meesturen? geen probleem! We doen er een mooie wenskaart van @studiocaats bij in het pakket. Let op: Vul je boodschap in bij het afrekenen in het veld ‘bestelnotities’ en wij zorgen voor de rest!’

Villa Vol Gezelligheid!

Nu het najaar is aangebroken zijn onze Villa Vol Gezelligheid cadeautjes een bestseller! We hebben deze pakketjes in een grote en een kleine variant. In deze brievenbuscadeautjes vind je o.a. dinerkaarsen, kaarsenhouders, iets lekkers en buisje met losse thee. Natuurlijk zitten er ook theefilters en een beschrijving bij, zodat de ontvanger een heerlijk theemoment kan creëren! Perfect voor druilerige herfstdagen.