Selecteer een pagina

Interieuradvies

Heb je een ander huis gekocht, zoek je een makeover voor je woonkamer of is het tijd om de slaapkamer eens goed aan te pakken? VILLA-VILLA heeft veel ervaring in professioneel interieuradvies op maat. Wij geven advies over hoe je een ruimte het best in kunt delen, welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen, hoe je een bepaalde look zo goed mogelijk bereikt en nog veel meer. 

In onze blogs en op Instagram heb je vast al gezien dat we gek zijn op goed samengestelde interieurs – van klassiek tot modern en van minimalistisch tot bohemian. Door samenwerkingen met bijvoorbeeld lichtontwerpers en maatwerk meubelmakers kunnen wij elke ruimte omtoveren tot jouw droomwoning. Zo wordt je huis echt jouw thuis!

interieuradvies op afstand

Interieuradvies op afstand

Heb je ideeën nodig voor een nieuwe inrichting of zit je met een aantal kleine vragen over de afwerking? Kies voor een interieuradvies op afstand.

Voorbeelden:

  • Interieuradvies op basis van foto’s en moodboard
  • Suggesties voor indeling, inrichting en accessoires
interieuradvies op locatie

Interieuradvies op locatie

Heb je een nieuw huis gekocht of ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor een verfrissende verbouwing? Kies voor interieuradvies op locatie.

Voorbeelden:

  • Advies over materialen, looproutes en lichtpunten
  • 3d impressie van inrichting, lichtinval en meubilair
totaalinrichting

Totaalinrichting: Keep your favourites

Je woonkamer of slaapkamer inrichten met items die echt bij elkaar passen en waar anderen jaloers op worden? Wij nemen alles voor je uit handen en richten de ruimte volledig voor je in. Je hoeft nergens over na te denken, je kunt lekker thuisblijven en je hoeft niets zelf in elkaar te zetten. En de items die je niet wilt houden, nemen we natuurlijk gewoon weer mee! 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Leuk, wij hebben er zin in! Vul je gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

9

9